Peru augstākās futbola līgas kluba Limas "Alianza" spēlētāji Dienvidamerikas prestižākajā klubu turnīra "Libertadores" mačā pret Argentīnas klubu "Hurracan" pirmās 20 spēles sekundes stāvēja uz vietas un neiesaistījās cīņā, protestējot pret incidentu pēc iepriekšējā dueļa.

Kā ziņots, pirms nedēļas satrakoti futbola līdzjutēji pēc tam, kad viņu atbalstītā "Alianza" komanda "Libertadores" kausa kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā ar 0:4 piekāpās "Hurracan" vienībai, ielauzās kluba ģērbtuvēs un uzbruka četriem spēlētājiem.

Atbildes spēli iesāka "Hurracan" futbolisti, kuri pēc tiesneša svilpes raidīja bumbu savā laukuma pusē un saspēlējās, līdz "Alianza" spēlētāji beidzot iesaistījās mačā.

Atbildes spēle beidzās neizšķirti ar rezultātu 0:0, bet apakšgrupu turnīram, pateicoties panākumam divu spēļu summā, kvalificējās "Hurracan".

"Mēs kopā ar spēlētājiem piedzīvojam smagus laikus, taču mums jābūt vienotiem," uzskata "Alianza" galvenais treneris Giljermo Sangineti. "Iepriekšējā spēlē piedzīvojām pirmo zaudējumu savās mājās pēdējo 13 mēnešu laikā."

Kā ziņots, aptuveni 24-30 cilvēki aizvadītajā nedēļā ienāca Limas stadiona ģērbtuvēs un mēģināja piekaut "Alianza" spēlētājus. Iebrucējus drīz vien apturēja arēnas apsardze, tomēr četrus spēlētājus viņi jau bija paspējuši savainot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!