Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pirms 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles pret Baltkrieviju saindējušies 15 no 20 Luksemburgas izlases spēlētājiem, vēsta vietējie mediji.

Sākotnējā informācija liecina, ka pie vainas bijusi mērce, kas pasniegta komandai vakariņās svētdien, raksta "The Luxemburg Post".

Luksemburgas Futbola federācijas prezidents Joels Volfs ir iesniedzis UEFA līgumu pārcelt maču ar Baltkrieviju, bet Eiropas Futbola federāciju savienība uzskata, ka nav iemesla spēli atcelt un tā notiks kā paredzēts, otrdien, Borisovā.

"Mēs esam lietas kursā par šo problēmu. Kā ieplānots, spēle notiks paredzētajā laikā. Jūs tiksiet informēti, ja kas mainīsies," teikts UEFA izplatītajā paziņojumā.

Baltkrievijas Futbola federācijas vadītājs Sergejs Safarjans uzskata, ka luksemburdzieši ir paši vainīgi pie notikušā. "Man nav nekādas informācijas par to, ka Luksemburga būtu vērsusies UEFA ar lūgumu pārcelt spēli," aģentūra TASS citē Sarafjanu. "Tās ir viņu problēmas. Viņi paši izvēlējās viesnīcu, kur apmesties. Baltkrievijas Futbola federācijai ir meitas uzņēmums, kas nodarbojas ar viesu izmitināšanu, bet Luksemburgas izlase negribēja izmantot tās pakalpojumus. Lai viņi paši skaidrojas ar tiem, kas viņus baroja. Mēs esam kategoriski pret spēles pārcelšanu uz vēlāku laiku. varbūt Luksemburga tā vēlas iegūt papildus laiku, lai labāk sagatavotos spēlei."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!