Foto: F64

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks pievienojies Polijas čempionāta līdervienībai Glivices "Piast", informē futbolista līdzšinējais klubs "Skonto".

Latvijas uzbrucējs esot izīrēts "Piast" komandai līdz šīs sezonas beigām, taču pēc tam poļu klubam būs "pirmās rokas" tiesības uz līguma noslēgšanu.

"Man šeit gribējās spēlēt. Polijas līga attīstās strauji. Es darīšu visu, lai "Piast" iegūtu čempiones titulu," kluba mājaslapā citēts Karašausks.

Aizvadītajā sezonā Karašausks "Skonto" rindās izcēlās ar sešiem vārtiem 16 spēlēs, kā arī bija svarīgs komandas uzbrukuma veidotājs.

Šī Karašauskam nebūs pirmā pieredze ārzemēs. 2010.gadā viņš bija īrē Ukrainas klubam "Dnipro", taču lielajā komandā tā arī neuzspēlēja. Savukārt 2013./2014.gada sezonā viņš bija izīrēts Krievijas premjerlīgas klubam Kazaņas "Rubin", taču arī tur viņš oficiālā spēlē laukumā neizgāja.

Karašausks Latvijas izlasē aizvadījis astoņas spēles, vārtus negūstot.

"Piast" ar 45 punktiem 21 spēlē ir Polijas čempionāta līdervienība, par pieciem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Varšavas "Legia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!