Foto: Shutterstock
Stadionā, kas Krievijas pilsētā Volgogradā tiek būvēts 2018. gada Pasaules kausa finālturnīram futbolā, iebrucis otrā stāva pārsegums, ziņo vietējie mediji

Pēc izdevuma "Komsomoļskaja pravda" rīcībā esošās informācijas, cietušo šajā incidentā nav. Celtniecības darbi, neskatoties uz notikušo, "Volgograda Arena" turpinās.

Marta sākumā stadiona celtniecības darbu veicēji sāka izbūvēt stadiona tribīņu trešo stāvu, jo viņiem ir ieteikts paātrināt darbus, lai neatpaliktu no grafika.

Pagājušā gada novembrī vietējie mediji ziņoja par citu nelaimes gadījumu Volgogradas stadiona celtniecības vietā - divi strādnieki nokrita no liela augstuma un tika nogādāti slimnīcā. Tā paša gada pavasarī šajā pilsētā sabruka arī pasaules futbola čempionātam būvētas viesnīcas konstrukcijas.

"Volgograd Arena" plānots ekspluatācijā nodot 2017. gada novembrī. Stadionā būs 45 tūkstoši skatītāju vietu, bet pēc Pasaules kausa noslēguma šo skaitu samazinās līdz 35 tūkstošiem vietu un stadionu pārdēvēs par "Arena Pobeda" ("Arēna uzvara").

Volgograda ir viena no 11 Krievijas pilsētām, kas uzņems Pasaules kausa finālturnīra spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!