Foto: AFP/Scanpix
Par jauno Brazīlijas futbola izlases galveno treneri kļuvis vietējais speciālists Adenors Leonārdu Baši jeb Tite, kurš pirms tam vadīja Sanpaulu "Corinthians" klubu.

Kā ziņojām, pēc Brazīlijas izlases izgāšanās "Copa America" turnīrā, neiekļūstot izslēgšanas spēlēs, otrdien savu amatu zaudēja valstsvienības galvenais treneris Dunga.

Dungas vietā nu apstiprināts 55 gadus vecais Tite, kurš lielākoties strādājis Brazīlijā, vadot arī šīs valsts spēcīgākos klubus "Gremio", Belu Orizonti "Atletico Mineiro", "Palmeiras" un "Corinthians".

Pērn Tite "Corinthians" futbolistus aizveda līdz Brazīlijas čempionu titulam.

Tikmēr par Brazīlijas olimpiskās futbola komandas galveno treneri kļuvis 47 gadus vecais Rožēriu Mikale, kurš vada arī valsts U-20 izlasi.

Iepriekš tika uzskatīts, ka tieši Dunga vadīs izlasi olimpiskajās spēlēs, taču pēc viņa atlaišanas bija jāmeklē cits speciālists.

Šogad olimpiskās spēles notiks tieši Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro, turklāt Olimpiādē gatavojas spēlēt šobrīd šīs valsts lielākā futbola zvaigzne Neimars.

Riodežaneiro olimpisko spēļu futbola turnīrs notiks no 3. līdz 20. augustam, bet Brazīlija tajā cīnīsies vienā apakšgrupā ar Dienvidāfrikas Republiku, Irāku un Dāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!