Foto: AFP/Scanpix
Spānijas futbola klubs Madrides "Real" vasarā grasās atbrīvoties no velsiešu futbolista Gareta Beila, jo viņam esot saspīlētas attiecības ar galveno treneri Zinedinu Zidānu, vēsta izdevums AS.

Beils jau ilgāku laiku ir neapmierināts ar savu spēles laiku, un otrdien viņš netika laukumā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē pret Turīnas "Juventus". Viņam jau ilgāku laiku esot saspīlētas attiecības ar Zidānu, norāda izdevums AS.

Tiesa, Zidāns iepriekš uzsvēris, ka viņš joprojām rēķinās ar Beilu, taču viņš dažreiz nespēlē tik daudz, jo tajos brīžos ir vajadzīgi spēlētāji, kuri pilda citus pienākumus. Beils biežāk spēlē Spānijas čempionātā, taču tur "Real" iespējas kļūt par čempioniem ir tikai teorētiskas.

Arī iepriekš medijos izskanējusi informācija, ka "Real" esot gatava pārdot Beilu, par kuru 2013. gadā samaksāja 100 miljonus eiro. Kluba vadība uzskata, ka Beils esot pārāk traumatisks, kas esot galvenais iemesls pārdošanai, iepriekš ziņoja futbola izdevumi.

Šogad UEFA Čempionu līgā Beils piedalījies četrās spēlēs, kurās guvis vienus vārtus, bet Spānijas čempionātā viņš 20 spēlēs izcēlies ar 11 precīziem sitieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!