Foto: Kadrs no video
"Optibet" Latvijas virslīgas futbola kluba "Ventspils" prezidents Adlans Šišhanovs pēc svētdien notikušās spēles pret "Valmiera glass/ViA" skarbi izteicās par tiesāšanu un publiski aicināja no amata atstādināt Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidentu Kasparu Gorkšu.

Ventspilnieki svētdien savā laukumā nospēlēja 2:2 pret Valmieras komandu, tomēr "Ventspils" prezidentu pēc mača uztrauca kopumā situācija LFF pēc Gorkša nākšanas pie varas.

"Parādījām raksturu, bet nevaram līdzjutējus iepriecināt ar trīs punktiem. Par komandu man nav kauns, man kauns ir par to, ka komandai jāspēlē pret 14 cilvēkiem (pretinieki un trīs tiesneši – red.) vairāk nekā pusi čempionāta," atklāts un skarbs savos izteicienos bija Šišhanovs. "Nepatīk sūdzēties un tagad arī nesūdzēšos, bet situācija ir nokaitēta. Redziet šo dokumentu, un es vēršos pie visiem, kas balsoja par Kaspara Gorkša ievēlēšanu. Es, FK "Ventspils" prezidents, oficiāli parakstu šo un lūdzu sasaukt kongresu un nobalsot pret šo cilvēku."

Šišhanovs norāda, ka viņu sadusmojušas ne tikai lietas saistībā ar objektīvu tiesāšanu, bet kopumā. "Šis cilvēks nav spējīgs – negribu teikt, ka nevar – vadīt federāciju. Negribu runāt par federāciju, izlasi, es runāju tikai par virslīgu. Par klubiem, kuri tik veiksmīgi pārstāv jūsu valsti Eirokausos, un tik nožēlojami tiek iznīcināti vietējā čempionātā. Kaspar, žēl, ka es tevi kādreiz atbalstīju. Es nožēloju, ka tu esi LFF prezidents. Es aicinu visus sekot man – šī vēstule tiks iedota klubiem – nebalsojiet par jaunajiem statūtiem, nebalsojiet par šo cilvēku. Sapulcējamies septembrī, izlabosim kļūdu, nežēlīgo kļūdu, kas saucas "Kaspars Gorkšs"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!