Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi nav neizmantojis viņa līgumā iekļauto atrunu, kas ļautu pārtraukt līgumu ar Spānijas futbola grandu "Barcelona", vairāki avoti apstiprinājuši Ziemeļamerikas medijam ESPN.

Mesi šobrīd līgums ar "Barcelona" ir spēkā līdz 2021. gadam, bet līgumā bija iekļauts punkts, kas viņam līdz pagājušajai sestdienai ļāva klubu pamest bez transfēra maksas.

Rezultatīvā uzbrucēja attiecības ar "Barcelona" vadību nedaudz sašķobījās februārī, kad kluba sporta direktors un bijušais aizsargs Ēriks Abidāls vainoja spēlētājus galvenā trenera Ernesto Valverdes atlaišanā. Mesi sev neierasti publiski pauda neapmierinātību ar Abidāla izteikumiem, kas radīja baumas par viņa iespējamo aiziešanu no kluba.

Parādījās bauma, ka Mančestras "City" ļoti interesējās par situācijas attīstību, lai mēģinātu Mesi iegūt savā sastāvā. Savukārt "Barcelona" prezidents Hoseps Marija Bartomeu sev nospraudis mērķi noslēgt līgumu ar Mesi līdz viņa karjeras beigām. Viens no soļiem, lai to izdarītu, esot Neimara atgriešana komandā, ko ļoti vēlas argentīnietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!