Latvijas U-21 izlases pussargs Aleksejs Saveļjevs kļuvis par Itālijas trešās līgas futbola kluba "Mantova 1911" spēlētāju, pirmdien ziņo Itālijas trešās spēcīgākās līgas C sērijas klubs savā tīmekļa vietnē.

"Mantova 1911" paziņojumā teikts, ka komanda ir ieguvusi tiesības uz A sērijas kluba Veronas "Hellas" pussargu Saveļjevu.

Klubs uzskaita, ka 1999.gadā Rīgā dzimušais Saveļjevs trīs sezonās "Hellas" jauniešu komandas sastāvā laukumā devies 59 reizes, šai laikā gūstot divus vārtus un trīsreiz izceļoties ar rezultatīvām piespēlēm.

Šī gada janvārī viņš uz īres līguma pamata nonāca C sērijas vienībā "Rende", kuras rindās aizvadīja sešas spēles, gūstot vienus vārtus.

"Mantova 1911" sveic Saveļjevu baltisarkanajā ģimenē, novēlot viņam vislabāko sniegumu personīgi un komandai," rakstīts paziņojumā.

Trīs gadus futbolists pavadīja Itālijas A sērijas futbola komandas sistēmā, pirmajā gadā uz īres tiesībām no Marijampoles "Švyturis".

Saveļjevs Latvijas U-21 izlasē ir aizvadījis 15 spēles, vārtus negūstot. Viņš piedalījās arī abos mačos septembra sākumā Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Serbijas (2:2) un Igaunijas (0:0) komandām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!