"Valmieras" futbola komanda pirmdien Rēzeknē pārbaudes spēlē ar 2:0 (1:0) uzvarēja "Daugavpils" vienību.

Vārtus uzvarētāju labā guva Raimonds Krollis un Džibrils Gejs.

Krolli pretinieku vārtsargu kļūdīties savā laukumā piespieda jau pirmajā minūtē un nopelnīja iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu. Uzbrucējs to izdarīja veiksmīgi, vadībā ar 1:0 izvirzot "Valmieras" komandu. Puslaika turpinājumā abas komandas uzbruka maz, bet kvalitatīvu spēli neļāva aizvadīt ledainais laukums. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 1:0.

Otrajā puslaikā valmierieši vārtus guva pēc tam, kad Jēkaba Lagūna piespēli ar pirmo piegājienu vārtos neieraidīja Ēriks Punculs. Komandas biedram turpat blakus palīdzīgu roku sniedza Gejs, panākdams 2:0. Pašā mačā izskaņā tiesnesis "Valmieras" kluba soda laukumā saskatīja spēli ar roku, bet "Daugavpils" komanda no 11 metru atzīmes bija neprecīza.

"Valmieras" komandai šī pirms gaidāmās sezonas bija pēdējā pārbaudes spēles.

Aizvadītajā nedēļā "Valmiera" dublieri spēkojās ar "Mettu" un piekāpās ar rezultātu 0:7, taču atbildes mačā, kurā sastāvā bija jau pieredzes bagātāki spēlētāji, "Valmiera" uzvarēja ar 4:0.

Iepriekš Vidzemes komanda treniņnometnē Turcijas pilsētā Belekā ar 1:0 uzvarēja Latvijas izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvēto Luhanskas "Zorja", spēlēja 1:1 ar Uzbekistānas superlīgas komandu "Qizilqum" un Ukrainas premjerlīgas vienību "Ļviv", kā arī 'piedzīvoja zaudējumus pret Krievijas pēc spēka otrās līgas komandu "Akron" (1:6) un pret Ukrainas premjerlīgas klubu "Oleksandriya", kas starta vienpadsmitniekā iekļāva Latvijas izlases aizsargu Kasparu Dubru (1:3).

"Valmiera" jauno virslīgas sezonu ar spēli pret RFS sāks svētdien.

Pagājušajā sezonā "Valmiera" pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē Latvijas čempionātā izcīnīja godalgas - bronza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!