Foto: Optibet Virslīga

"Tukums 2000"/"Telms" vienība sestdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 30.kārtā izcīnīja uzvaru, nezaudējot ceturtajā spēlē pēc kārtas.

"Tukums 2000"/"Telms" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja "Auda" futbolistus, neļaujot pretiniekiem turpināt četru uzvaru sēriju.

Mājiniekus pēc spēlētām 15 minūtēm vadībā izvirzīja Bogdans Samoilovs.

Otrajā puslaikā abām vienībām bija iespējas gūt vārtus, taču Helmuts Saulītis nosargāja Tukuma komandas vārtus neieņemtus.

Šosezon iepriekšējos abu komandu dueļos divas reizes uzvaru izcīnīja "Auda", gūstot panākumu ar 1:0 un 3:0, bet vienu reizi laukumu uzvarētāju lomā pameta tukumnieki, esot pārākiem ar 2:1.

Šodien vēl plkst.15 RFS savā laukumā spēkosies ar "Metta", bet dienas pēdējā spēlē plkst.16 "Liepāja" mājinieku lomā stāsies pretī Jūrmalas "Spartakam".

Piektdien "Riga" ar 4:1 uzvarēja Salaspils "Super Nova", bet svētdien 30.kārtas noslēdzošajā mačā "Daugavpils" uzņems "Valmieru".

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 mačos sakrātiem 70 punktiem ir "Valmiera", 66 punkti 30 cīņās ir "Riga" futbolistiem, bet 63 punktus 29 spēlēs guvusi arī RFS. Vadošo četrinieku ar 54 punktiem 29 dueļos noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 47 punktiem, sestā - "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kurai ir 33 punkti 30 cīņās, kamēr "Daugavpils" ar 28 punktiem ir septītā. 21 punkts ir "Metta" 29 cīņās, bet pa 18 punktiem - Jūrmalas "Spartaka" 29 spēlēs un "Super Nova" 30 cīņās.

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!