Par Latvijas Virslīgas futbola čempionāta jauno ģenerālsponsoru ir kļuvis uzņēmums "Tonybet Fan", tāpēc turpmāk pašmāju spēcīgākajai futbola līgai sauksies "Tonybet Virslīga", informēja čempionāta rīkotāji.

Jaunais sadarbības līgums noslēgts uz trīs gadiem un būs spēkā līdz 2026. gada gada izskaņai.

Iepriekšējos gados Latvijas spēcīgāko kluba čempionātu sauca "Optibet Virslīga", bet tagad šī sadarbība ir noslēgusies.

"Ievadā vēlos teikt lielu paldies "Optibet sporta bārs" par ilggadējo sadarbību. Paldies par to, ka noticēja idejai un atbalstīja piecu gadu garumā, šajā laikā gan organizācijai, gan čempionātam izveidojot stabilu finansiālo un organizatorisko struktūru, padarot redzamāku un spēcīgāku Virslīgas zīmolu," teica biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs.

""Tonybet Fan" mūsu reģionā ir jauns un ambiciozs zīmols, un ir liels prieks, ka viņi ir novērtējuši mūsu līdzšinējo darbu un uzskata, ka kopā ar "Latvijas Futbola Virslīgu" kā spēcīgu partneri varēs realizēt savas ambīcijas," viņš turpināja. "Mums ir augsti mērķi Virslīgas tālākā attīstībā un popularizēšanā, domājot gan par līgas un spēļu vēl kvalitatīvāku atspoguļošanu, gan par sociālo tīklu komunikāciju, kas nodrošina iespēju sasniegt auditoriju ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Mums kopā ir liels izaicinājums turpināt darbu pie līdzjutēju skaita palielinājuma stadionos. Tāpat mums ir ļoti svarīgi turpināt darbu pie Virslīgas atpazīstamības veicināšanas Eiropā. Ticu, ka kopā ar jauno starptautisko partneri mums tas viss izdosies un tas viss stiprinās Latvijas profesionālā futbola izaugsmes iespējas."

Jauno sezonu atklās spēle 8. martā Rīgā, "Mežaparks Sport Village" laukumā, kur mājinieki "Auda" uzņems turnīra esošos čempionus RFS. 9. martā futbola līdzjutēji varēs baudīt intriģējošus dueļus starp "FK Liepāja" un "FK Tukums 2000/Telms", kā arī spēli starp "FS Jelgava" un "BFC Daugavpils".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!