Foto: Kadrs no video

Bijušais Latvijas hokeja aizsargs Normunds Sējējs, spēlējot Čehijas klubā "Karlovy Vary", mača laikā sastrīdējās ar galveno treneri Miložu Ržihu, un abi izkāvās arēnas tunelī starp otro un trešo trešdaļu. Abus izšķīra komandas masieri, sporta sarunu šovā "eXi" atcerējās Sējējs.

Sējejs Ržihas vadībā spēlēja no 1999. līdz 2001. gadam, bet abu sadarbība šajā komandā noslēdzās ar pamatīgu ķīviņu.

"Kad es spēlēju "Karlovy Vary", viņš tur atnāca strādāt kā treneris. Viņš bija agresīvs un arogants, bet es arī biju mazs gailēns. Vienā no spēlēm devāmies otrajā pārtraukumā. Jā, kaut kur biju nokļūdījies. Es gāju viens no pēdējiem pa koridoru uz ģērbtuvi. Viņš arī tur gāja. Es ļoti labi zinu čehu un slovāku valodu, un viņš sāk man "braukt virsū". Es viņam teicu: "Ko tu atļaujies?" Viņš mani pagrūda, es viņam atpakaļ. Viņš turpināja "lekties", es nometu cimdus un "aiziet". Tur bija riktīgs kautiņš. Atskrēja masieri un vilka mūs vaļā. Pārējā komanda to neredzēja," notikumus atstāstīja Ržiha.

"Domāju, ka mani nākamajā dienā izdzīs no komandas. Mēs vispār nerunājām, nesveicinājāmies. Ja mēs nācām viens otram pretī, tad pagriezām galvu uz otru pusi. Taču es spēlēju pa 30 minūtēm katru spēli, un spēlēju labi," teica Sējējs.

Vēlāk Sējējam ar Ržihu bijušas ideālas attiecības. Kad abi bija Slovākijas čempionātā, tad Ržiha iekļāva Sējēju Zvaigžņu spēles sastāvā.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!