Sestdien tika aizvadītas divas Latvijas hokeja čempionāta virslīgas spēles, kurās meistarsacīkšu līderi „Ozolnieki-MONARCH” guva 14. uzvaru pēc kārtas, bet „SMScredit.lv” ar 11:1 sagrāva HS „Rīga/LSPA”.

„Ozolnieki-MONARCH” izbraukumā ar 3:1 pieveica DHK „Daugavpils”, izcīnot 14. uzvaru pēc kārtas un vēl vairāk nostiprinoties Latvijas čempionāta vadībā.

Vārtus uzvarētāju labā guva Vadims Romanovskis, Sergejs Durdins un Jānis Ozoliņš, bet vienīgos daugavpiliešu vārtus guva Dmitrijs Larionovs.

Neskatoties uz to, ka mača pirmais periods beidzās ar bezvārtu neizšķirtu, „SMScredit.lv” otrā sestdienas spēlē ar 11:1 (0:0, 4:1, 7:0) sagrāva HS „Rīga/LSPS” komandu.

Uzvarētāju rindās ar divām rezultatīvām piespēlēm debitēja bijušais Latvijas izlases aizsargs Atvars Tribuncovs, bet „hat trick” šai spēlē guva Helmūts Eniks. Divreiz „Rīga/LSPA” vārtsargu pārspēja Romāns Glazkovs, pa vieniem vārtiem guva Dmitrijs Šancovojs, Romāns Ņikitins, Mareks Jass, Ņikita Krilovs, Edgars Žaltkovskis un Jānis Pētersons. Vienīgos vārtus studentu komandas labā guva Jānis Zariņš.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā „SMScredit.lv” ir trešie aiz „Liepājas Metalurga II”, DHK „Latgale” saglabājusi piekto vietu, bet HS „Rīga/LSPA” ir sestie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!