Foto: LETA

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš apzinās, ka pēc nerealizētā efektīgā pēcspēles metiena viņš izskatās nedaudz muļķīgi, Ziemeļamerikas medijiem izteicās pats uzbrucējs.

Atgādinām, ka otrdien "Senators" ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Bostonas "Bruins" komandai. "Bullīšu" sērijā piedalījās arī Daugaviņš, kurš atraktīvā veidā centās apspēlēt vārtsargu.

"Domāju, ka šajā mačā spēlējām labi. Bijām vadībā ar 2:0, tad pāris reizes ripa atleca mums nelabvēlīgi un "Bruins" izlīdzināja. Mēs ieguvām punktu pret ļoti labu komandu," maču raksturoja Daugaviņš, kurš arī skaidroja savu pēcspēles metienu. "Es to biju izpildījis arī iepriekš Amerikas hokeja līgā (AHL), bet šoreiz man nepaveicās, un vārtsargs ar slidas asmeni aizķēra ripu. Ļoti žēl, ka neizdevās gūt vārtus."

"Parasti pēc šāda metiena es ripu iestumju vārtos, tomēr šoreiz man neizdevās izkārtot sev pietiekami daudz brīvas vietas un vārtsargs ar slidas asmeni ripu aizsniedza. Nepaveicās. Tagad es izskatos muļķīgi," teica Daugaviņš.

Tikmēr "Senators" galvenajam trenerim Polam Maklīnam nebija iebildumu pret Daugaviņa izpildīto metienu, uzsverot, ka viņš mēģināja gūt vārtus un ka tas bija izklaidējoši.

"Viņš ir latvietis, un es gandrīz nekad nezinu, kas notiek viņa galvā. Taču tas bija izklaidējoši. Esmu dzirdējis, ka iepriekš viņam šāds metiens ir izdevies. Viņš dara visu iespējamo, lai gūtu vārtus," skaidroja treneris.

Savukārt "Bruins" uzbrucējs Davids Krejči teica, ka viņš nebūtu priecīgs, ja kāds viņa komandas biedrs izdarītu tādu metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!