Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā komandas tomēr nemērosies spēkiem tikai ar savas konferences vienībām, paziņojis līgas viceprezidents Vladimirs Šalajevs.

Iepriekš medijos bija izskanējusi informācija, ka KHL klubi nākamsezon varētu aizvadīt spēles tikai savu konferenču ietvaros.

"Izskatīšanai ir iesniegti divi kalendāra varianti, un kāds no tiem varētu tikt apstiprināts nākamnedēļ," portālam "Sports.ru" izteicies Šalajevs. "Viens no tiem ir aizvadīt pa divām spēlēm ar katru līgas komandu. Savukārt otrs variants paredz četras cīņas ar katru savas divīzijas komandu un pa divām no savas konferences, bet pa vienai spēlei aizvadīt ar katru otras konferences vienību. Lielākā daļa komandu atbalsta aizvadīt divas spēles ar visām līgas vienībām."

Nākamajā sezonā KHL pievienosies divi jauni klubi. Viens no tiem ir no Vladivostokas, bet otrs - Horvātijas galvaspilsētas Zagrebas komanda "Medveščak". Līdz ar to paredzams, ka nākamajā sezonā KHL būs 28 komandas, kas tiks sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!