Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulāro čempionātu ar uzvaru pēc Soču olimpisko spēļu pārtraukuma otrdien atsāka Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kuru trenē Teds Nolans.

Kārtējā mačā "Sabres" divreiz nenosargāja pārsvaru, tomēr spēles pēdējā minūtē izrāva uzvaru 3:2 (0:0, 1:1, 2:1) pār Karolīnas "Hurricanes".

Girgensons nospēlēja 15:27 minūtes, pie rezultativitātes punktiem netika, uzvarēja divos no desmit iemetieniem, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs "+1".

Otrā perioda sestajā minūtē Kristians Erhofs izmantoja "Sabres" vairākumu un izvirzīja Bufalo komandu vadībā, bet pēc 11 minūtēm Ēriks Stāls izlīdzināja rezultātu. Trešā perioda 13.minūtē Tailers Eniss vēlreiz vadībā izvirzīja "Sabres", bet jau pēc trīsarpus minūtēm Aleksandrs Sjomins atkal panāca līdzsvaru spēlē. Uzvaras vārtus "Sabres" guva 44 sekundes pirms pamatlaika beigām – pēc Erhofa metiena uz vārtu priekšu ripa trāpīja pa Džastina Faulka nūju un ielidoja vārtos.

Interesanti, ka Erhofam abos vārtu guvumos rezultatīva piespēle pieskaitīta vārtsargam Raianam Milleram, kurš visā mačā atvairīja arī 36 metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!