Foto: PantherMedia/Scanpix
Krievijas hokeja izlases vadība ir sašutusi par sadzīves apstākļiem, kādos dzīvoja komanda Eirotūres Zviedrijas posmā, "Karjala" kausa izcīņā, vēsta vietējie mediji.

Krievu hokejisti Zviedrijā izmitināti pasaules čempioniem neatbilstošā viesnīcā, bet arī šādos apstākļos spēlētāji esot spējuši parādīt labu sniegumu, intervijā izdevumam "Sport Ekspress" izteicies izlases ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs.

"Ielidojām piepilsētas lidostā, viesnīcā nonācām pusdivos naktī - durvis ciet, neviens komandu nesagaida," atklāj ģenerālmenedžeris. "Viesnīca - pansija padzīvojušiem ļaudīm un pionieru nometne vienā. Boriss Majorovs gulēja līdz kaklam aizpogātā sporta kostīmā, tik auksts tur bija. Apstākļi, maigi sakot, necienīgi. Tādus kauns piedāvāt pasaules čempioniem. Paši zviedri, starp citu, dzīvoja pilsētas centrā. Mēs iegājām viņu viesnīcā, salīdzinājām."

Uz korespondenta jautājumu, vai Eirotūres Krievijas posmā decembrī zviedrus nevajadzētu ievietot padomju Abhāzijas pansionātā, Safronovs atbildēja noliedzoši, taču uzsvēra, ka turpmāk pieprasīs komandai atbilstošus apstākļus.

"Domāju, ka pārspīlēt nevajag, taču tagad mēs būsim daudz uzstājīgāki attiecībā uz savām tiesībām," norāda ģenerālmenedžeris. "Parādīsim, ka Krievijas izlasei ir pašcieņa. Un mēs pieprasām tādus pat apstākļus, kādus nodrošinām saviem viesiem decembra Eirotūres posmā, vai tām komandām, kas ierodas pie mums uz draudzības spēlēm. Zviedri sevi parādīja kā neprofesionālus skopuļus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!