Foto: LETA

Pārliecinošu uzvaru pirmajā "Optibet sporta bāra" Latvijas kausa izcīņas hokejā ceturtdaļfināla spēlē sestdien guva čempione "Mogo" komanda, kas savā laukumā ar 11:1 (6:0, 3:0, 2:1) pārspēja pirmās līgas vienību "Daugavpils"/"LDz Cargo".

Rīdzinieku rindās ar "hat-trick" un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ronalds Cinks.

Jau pirmajās spēles 15 minūtēs mājinieku guva sešus vārtus, bet otrā perioda otrajā pusē "Mogo" iemeta vēl trīs ripas daugavpiliešu vārtos.

Trešā perioda sākumā viesu spēlētājs Artūrs Šakurovs vienus vārtus atguva, tomēr atkal ar diviem precīziem metieniem izcēlās "Mogo", izcīnot uzvaru ar 11:1.

Abu komandu atbildes spēle 8.novembrī risināsies Daugavpilī.

Jau vēstīts, ka grūtas uzvaras pirmajās "Optibet sporta bāra" Latvijas kausa izcīņas hokejā ceturtdaļfināla spēlē trešdien guva Ogres "Kurbada" un "Liepājas" komandas.

"Kurbads" savā laukumā ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) apspēlēja pirmās līgas vienību "Prizma"/"Pārdaugava".

Tikmēr divu virslīgas vienību mačā trešdien "Liepāja" ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pārspēja vienu no čempionāta vājākajām komandām "Rīga".

Kā zināms, ar uzvaru Latvijas kausa ceturtdaļfinālu otrdien sāka "Zemgale"/LLU, kas ar rezultātu 8:5 (3:2, 2:3, 3:0) izbraukumā pieveica citu virslīgas vienību "Prizma".

Līdz pat finālam uzvarētāji kārtās tiks noskaidroti pēc divās spēlēs gūtajiem kopvērtējuma punktiem, bet kausa izcīņas fināls paredzēts 4.februārī "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!