Foto: AP/Scanpix

Veiksmīgu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" pārbaudes spēlē ceturtdien parādīja latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš mačā pret Floridas "Panthers" palika nepārspēts.

"Lightning" komanda ar rezultātu 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pārspēja Floridas "Panthers" vienību, kuras treniņnometnē sevi pierāda latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts, bet šajā mačā viņš nepiedalījās.

Gudļevskis aizvadītajā cīņā stājās savas komandas vārtos no spēles sākuma un aizvadīja visas 60 minūtes. Viņš atvairīja 21 no 21 pretinieku metiena, paliekot "sausā" un kļūstot par vienu no spēles trim zvaigznēm.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā "Lightning" pārbaudes spēlē pret Karolīnas "Hurricanes" latviešu vārtsargs nospēlēja 31 minūti un atvairīja 21 no 23 metieniem.

Citā pārbaudes spēlē Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Toronto "Maple Leafs". "Bullīšos" Bufalo komandai uzvaru nodrošināja Mets Mulsons, bet vārtsargs Anderss Nīlsons palika nepārspēts.

Šī mača protokols nav pieejams, tāpēc nav zināms, cik Girgensons daudz nospēlēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!