Foto: AP/Scanpix/LETA

Cīņu par vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēlēs turpina Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda, kas svētdien ar 1:3 piekāpās Vinipegas "Jets'.

Girgensons laukumā atzīmējās ar 12:26 minūtēm, diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, trim spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Latvijas hokejists spēli aizvadīja "Sabres" ceturtajā virknējumā.

Spēles otrajā periodā ar vārtiem apmainījās "Jets" uzbrucējs Endrjū Kops un mājinieku zvaigzne Džeks Aikels. Neizšķirtu Bufalo vienībai pret spēcīgajiem sāncenšiem gan neizdevās noturēt. Centrālas divīzijas līderi izrāva vadību nepilnas četras minūtes līdz spēles beigām, bet pēc tam savu pārsvaru jau dubultoja, kad "Sabres" bija nomainījuši vārtsargu Kārteru Hatonu pret sesto laukuma spēlētāju.

Bufalo uzvaras gadījumā būtu aizsnieguši izslēgšanas spēļu zonā esošo Pitsburgas "Penguins" vienību, kuras sastāvā jau sešas spēles aizvadījis Teodors Bļugers. Tomēr pēc šī zaudējuma Bufalo ar 61 punktu 55 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē, atpaliekot no Pitsburgas pa diviem punktiem. Vietu augstāk atrodas Karolīnas "Hurricanes" klubs, kam pagaidām iekrāti 62 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!