Foto: AFP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien Zemgus Girgensons neglāba Bufalo "Sabres" vienību no zaudējuma Filadelfijas "Flyers" vienībai ar rezultātu 2:5.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja nepilnas 16 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 2:09 minūtes no savas spēles latvietis laukumā pavadīja mazākumā, kā arī viņš bija viens no pieciem "Sabres" hokejistiem, kuriem nebija negatīvs lietderības koeficients.

"Sabres" labā šajā mačā vārtus guva Džeks Eikels un Keisijs Mitelstats, savukārt "Flyers" rindās precīzi meta Oskars Lindbloms, Jakubs Vorāčeks, Džeims van Rimsdaiks, Treviss Sanheims un Klods Žirū.

Citā spēlē Otavas "Senators" bez Rūdolfa Balcera pieteikumā ar rezultātu 2:7 kapitulēja Vašingtonas "Capitals".

"Senators" hokejisti šajā mačā līdz astotajai minūtei bija izvirzījušies vadībā, kad precīzi meta Oskars Lindbergs un Antonī Duklērs, bet tad "Capitals" atbildēja ar septiņiem bezatbildes vārtiem, un divus "golus" guva Tīdžejs O'Šī, bet reizi precīzi bija Toms Vilsons, Larss Elers, Jons Kārlsons, , Brets Konolijs un Jevgeņijs Kuzņecovs.

Balcers šoreiz netika pieteikts spēlei un palika komandas rezervē.

Savukārt Pitsburgas "Penguins", kas latvieti Rūdolfu Balceru nosūtījusi uz fārmklubu Amerikas hokeja līgā, ar rezultātu 5:2 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!