Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Marenis, viesojoties 360 TV raidījumā "Hattrick ar Puči", sacīja, ka pagājušajā vasarā tikai sapņojis par tādu sezonu.

Marenis pirms pagājušās sezonas ieguva iespēju sevi apliecināt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo", bet sezonu iesāka "Mogo" rindās, septiņās spēlēs gūstot četrus vārtus. Pēc tam viņš pārcēlās uz Rīgas "Dinamo", kuras sastāvā 33 mačos izcēlās ar četriem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli. Izslēgšanas turnīrā uzbrucējs atgriezās "Mogo" rindās, kļūstot par Latvijas čempionu.

"Hattrick ar Puči" trešdien, pulksten , redzams "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut".

Tāpat raidījumā iepazīsiet arī Latvijas Volejbola izlases jauno ieguvumu Markusu Cielavu, kurš par sportistu izaudzis Somijā, bet nu pieņēmis Latvijas "volejbola pilsonību". Tikmēr Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins atklās savu vērtējumu par skandalozo Brieža uzvaru pār poli Glovacki, bet Armands Jaunzems viesosies Latvijas basketbola sieviešu izlasē un atklās tās ikdienu. Agneta Liepājniece, gaidot Jāņus, stāstīs par sportu un alkoholu, bet Raivi Vidzi uz Ozo Golfa laukumu aicinās pats Armands Puče. "Hattrick ar Puči" sezonas noslēgums jau trešdienas, 19. jūnija, vakarā pulksten "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!