Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" uzbrucējs Rūdolfs Balcers nav pametis komandas savainoto spēlētāju sarakstu, lai gan pagājis jau viens mēnesis kopš rehabilitācijas uzsākšanas, kurai tika prognozēts tieši šāds ilgums.

Balcers savainojumu, kuru kluba vadība dēvējusi par ķermeņa apakšdaļas traumu, guva 25. septembrī aizvadītā pārbaudes spēlē pret Vankūveras "Canucks". "Senators" komanda 28. septembrī atklāja, ka hokejists savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni vienu mēnesi.

Kanādas komanda, kura sezonu uzsākusi ar trim uzvarām desmit spēlēs, nākamo maču aizvadīs sestdien, 2. oktobrī viesojoties pie Bostonas "Bruins" vienības. Taču vairāki "Senators" atspoguļojošie mediji jau pauduši bažas par Balcera veselību.

Portāls "silversevensens.com" norādījis, ka Balcers nav pametis savainoto spēlētāju sarakstu, turklāt klubs tā arī nav veicis jebkādus jaunus paziņojumus par viņa savainojumu, kas varētu būt pamats uztraukumam.

Savukārt medija "The Athletic" žurnāliste Heilija Salviana šī iemesla dēļ sociālajā vietnē "Twitter" prognozējusi, ka Balcers varētu vēl pat vienu mēnesi neatgriezties laukumā. Žurnāliste norādīja, ka viņš sezonas laikā vēl pat nav kāpis uz slidām kādā treniņā, bet pirms došanās laukumā NHL spēlē varētu vispirms tikt pārbaudīts Amerikas hokeja līgā (AHL).

Balcers pagājušo sezonu uzsāka AHL vienībā Belavilas "Senators", bet sezonas laikā debitēja NHL, 36 spēlēs atzīmējoties ar pieciem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!