Foto: F64

Latvijas hokeja izlasi ceturtdien pēc treniņa pārsteidza Pasaules antidopinga aģentūras (WADA) divi ārvalstu pārstāvji, lai ņemtu analīžu paraugus, ziņo portāls "LA.lv".

Valstsvienība šonedēļ Rīgā bija sapulcējusies uz trīs dienu garu treniņnometni "Volvo" hallē. Pēc noslēdzošā treniņa ceturtdien hallē manīti dopinga kontrolieri, kuri runājuši vācu valodā, novērojis "LA.lv". Analīzes ņemtas no pieciem hokejistiem, kuri iepriekš nebija informēti par šādu vizīti.

Treniņnometnē izlasei pievienojās pieci ārzemēs spēlējošie hokejisti – Roberts Bukarts ("Vitkovice", Čehija), Rihards Bukarts ("Dusseldorfer", Vācija), Ralfs Freibergs ("Zlin", Čehija), Artūrs Salija ("Kuņluņ", KHL) un Frenks Razgals ("Vitkovice", Čehija).

Pēdējā treniņu dienā uz ledus veselības problēmu dēļ gan nedevās Ralfs Freibergs un Roberts Bukarts, min portāls.

Gatavojoties 2020. gada pasaules čempionātam, Latvijas izlase šajā pavasarī kopumā aizvadīs astoņas pārbaudes spēles. 10. un 11. aprīlī Latvija viesos spēkosies ar Baltkrieviju, 17. un 18. aprīlī izbraukumā tiksies ar Franciju, 23. un 25. aprīlī viesosies Krievijā, bet sagatavošanās posmu noslēgs (30. aprīlis un 1. maijs) "Arēna Rīga" ar mačiem pret Šveici.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!