Foto: F64
Uz nenoteiktu laiku atceltas "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienības "Olimp"/"Venta 2002" spēles, jo vienībā konstatēta inficēšanās ar Covid-19, ziņo līga.

Ceturtdien visa komanda veica Covid-19 testus, kā arī tiek apzinātas kontaktpersonas un veikti visi epidemioloģiskās drošības pasākumi, raksta līgas pārstāvji.

Rīgas vienība šobrīd ir turnīra līdere, 16 spēlēs atzīmējoties ar 27 punktiem. Tās nākamais mačs bija paredzēts sestdien, kad tai "Inbox" ledus hallē Piņķos vajadzēja uzņemt "Prizma"/IHS hokejistus.

Covid-19 pandēmija jau iepriekš ierobežojusi OHL čempionāta norisi. Daugavpils "Dinaburga" vienība Covid-19 gadījumu dēļ laukumā nedevās no 23. septembra līdz 24. oktobrim. Slimības uzliesmojums piespieda arī uz laiku apturēt darbību Daugavpils Ledus sporta skolā.

Savukārt kopš 17. oktobra spēles nav aizvadījusi hokeja skola "Rīga", kuru pārsvarā veido nepilngadīgi sportisti. Lai gan Latvijā atļauts norisināties augstāko līgu sacensībām, tajās ārkārtas situācijas laikā nevar piedalīties pilngadību nesasnieguši sportisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!