Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Krievijas hokejists Artēmijs Panarins 2011. gadā, iespējams, bija iekūlies kādā incidentā, bet jauna sieviete netika piekauta, Krievijas medijiem izteicies bijušais Panarina komandas biedrs Mihails Aņisins.

Ziņots, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Rangers" hokejists Panarins pametis klubu uz nenoteiktu laiku, jo izskanējušas apsūdzības, ka viņš pirms desmit gadiem Rīgā piekāvis 18 gadus vecu sievieti. "Rangers" klubs savā paziņojumā norāda, ka hokejists apsūdzības noliedz.

Panarins 2011./2012. gada sezonā spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā "Vitjazj". Toreizējais komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs šonedēļ intervijā Krievijas medijam "Komsomolskaja Pravda" stāstīja par gadījumu 2011. gada decembrī.

2011. gadā Panarinam bija ļoti labas attiecības ar komandas biedru Aņisinu, kurš toreiz nakts uzdzīves laikā Rīgā bija kopā ar Panarinu. Pēc spēles ar Rīgas "Dinamo", kurā "Vitjazj" zaudēja ar 0:2, Aņisins ar Panarinu devušies uz viesnīcas karaoke bāru, kur arī noticis incidents.

"Bija tur viena kompānija. Vai nu mēs tur aicinājām dejot, vai no viņiem kāds kaut ko rupju pateica. Sitienus neatceros, kā te tagad tiek apgalvots. Meitenes pašas bija pamatīgi "pielējušās"," saka Aņisins. "Pateica pāris vārdus. Laikam manā virzienā. Maksimums, kas varēja notikt: Tjoma (Panarins) varbūt viegli pagrūda vienu no meitenēm. Un nav teikts, ka tas notika."

"Bet sitienu un vēl jo vairāk pārsistu seju nebija. Jūs taču labi saprotiet, ko ar tevi izdarīs, ja nonāksi tādā skandālā ārzemēs. Pieklājīgas meitenes 18 gadu vecumā krodziņos nesēž. Jūs taču saprotiet? Viņas ne jau tāpat vien klaiņoja pa viesnīcu tādā nakts laikā. Tur bija 2-3 kompānijas. Varbūt bija kāda provokācija no viņām, lai izdabūtu kādu naudu no pazīstamiem hokejistiem," uzskata Aņisimovs.

Pēc Aņisina teiktā, policija ieradusies vēlāk, kad hokejisti jau devušies gulēt. Aņisins arī esot vests pie policijas, tomēr meitenes esot teikušas, ka tas nav bijis viņš. Hokejists nenoliedz, ka lietojuši alkoholu, tomēr mēreni, jo nākamajā rītā bija jālido prom.

Nazarovs arī apgalvojis, ka lietu izdevies "nogludināt" ar 40 000 ASV dolāru. Tomēr Aņisins norāda, ka viņi šādu summu nemaz nav varējuši atļauties, jo kā jauni puiši sezonā pelnījuši 4-5 miljonus Krievijas rubļu (aptuveni 50 000 eiro) sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!