Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Nešvilas "Predators" ceturtdien Doetroitas "Red Wings" vārtos raidīja septiņas ripas, svinot graujošu panākumu.

"Predators" viesos ar 7:1 (0:0, 3:1, 4:0) sagrāva "Red Wings".

Otrā perioda otrajā minūtē Darens Helms vadībā izvirzīja mājiniekus, bet vēlāk noskaidrojās, ka tie arī bija vienīgie Detroitas kluba vārti šajā mačā. Atlikušajā laikā trīs vārtus "Predators" labā guva Viktors Arvidsons, Ērikam Haulam un Nikam Kazinsam 1+1, kamēr divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Koltons Sisons, Matīass Ekholms un Bens Harpurs.

Vienus vārtus savā laukumā guva arī Čikāgas "Blackhawks", kas ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars".

Rūps Hincs uzvar kaldināja ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, divi "goli" Bleika Komo rēķinā, bet tikpat rezultatīvas piespēles Džeimijam Benam. Vienīgos "Blackhawks" vārtus pirmā perioda 15.minūtē guva Dominiks Kubalīks.

Citviet Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Floridas "Panthers". Vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Vincents Tročeks un Martins Nekass, bet vēl reizi precīzi meta Sebastians Aho.

Kanādā Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 2:4 (1:3, 1:0, 0:1) zaudēja Vinipegas "Jets". Kails Konors uzvarētāju komandā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet to pašu otrā laukuma pusē iespēja Jesperi Kotkaniemi.

Vienīgā "bullīšu" sērija ceturtdienas spēlēs bija vērojama Ņujorkā, kur vietējā "Islanders" ar 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Broks Nelsons. Pamatlaikā vārtus Ņujorkas komandā guva Nelsons un Džordans Eberle, bet "Flyers" klubā izcēlās Nikolass Aube-Kūbels un Jakubs Vorāčeks.

Tikmēr Otavas "Senators" mājās ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Edmontonas "Oilers". Vārtus uzvarētāju labā guva Kailers Jamamoto, Devins Šors un Jese Puljujarvi. Otrā laukuma pusē vienīgos vārtus guva Konors Brauns.

Visbeidzot Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 2:4 (0:2, 2:1, 0:1) zaudēja Bostonas "Bruins". Vārti un rezultatīva piespēle Bostonas komandā Kregam Smitam un Bredam Maršānam, savukārt "Capitals" rindās vārtus guva Aleksandrs Ovečkins un Timotijs Leifs Ošijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!