Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas otrajā mačā Monreālas "Canadiens" ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:1, 0:1) pārspēja Lasvegasas "Golden Knights" un izlīdzināja rezultātu sērijā 1-1.

Džoels Armija mača septītajā minūtē noslēdza ilgstošu "Canadiens" uzbrukumu un precīzi meta pēc Joela Edmunsona piespēles. Savukārt desmit minūtes vēlāk Tailers Tofoli vēl vienā pozicionālā uzbrukumā uzdarīja metienu uzreiz pēc Kola Kofīlda piespēles.

Līdz otrā perioda beigu daļai rezultāts nemainījās, bet tad nedaudz vairāk nekā divas minūtes pirms trešdaļas beigām Pols Bairons izmantoja izgājienu pret Lasvegasas kluba vārtsargu Marku Andrē Flerī. Tomēr minūti pēc tam Alekss Pietrandželo pēc uzvarēta iemetiena uzbrukuma zonā guva pirmos vārtus "Golden Knights", un tieši viņš turpināja centienus atspēlēties, kad piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Pietrandželo guva vārtus pēc vēl vienas ātras izspēles, viņa komandai uzvarot iemetienā uzbrukuma zonā. Tomēr līdz rezultāta izlīdzināšanai Lasvegasa nenonāca.

"Canadiens" vārtos lielisku spēli aizvadīja Kerijs Praiss, kurš atvairīja 29 no 31 pretinieku metiena, bet Flerī tika galā ar 20 no 23 metieniem.

Arī Austrumu konferences finālsērijā starp Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders" rezultāts ir neizšķirts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!