Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulāro sezonu pēc nelielas pauzes ar zaudējumu atsāka Bufalo "Sabres", kas, nespēlējot Zemgum Girgensonam, ar 3:4 (0:2, 2:0, 1:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

Girgensons ir viens no sešiem "Sabres" hokejistiem, kurš ievietots tā saucamajā Covid-19 protokolā. Lai gan latviešu hokejists ir atkopies no Covid-19, noteikumi liedza viņam vēl piedalīties šajā spēlēs.
Tāpat "Sabres" mačā, kas komandai bija pirmais kopš 18. decembra, nācās iztikt bez galvenā trenera Dona Granato, jo arī viņam konstatēta saslimšanas ar Covid-19. Granato vietā galvenā trenera pienākumus pildīja Mets Eliss.

Pirmajā periodā Dagijs Hamiltons un Jespers Brats panāca 2:0 "Devils" labā, bet otrā perioda sākumā nepinu trīs minūšu laikā divreiz precīzs bija Teidžs Tompsons, panākot neizšķirtu 2:2.

"Devils" izšķirošo pārsvaru ieguva pēdējās trešdaļas pirmajā daļā, kad divarpus minūšu laikā precīzi bija Džeks Hjūzs un Jegors Šarangovičs. Nepilnas sešas minūtes pirms mača Ītans Provs guva vārtus savā pirmajā spēlē hokeja mekā, tomēr ar NHL debitanta golu "Sabres" nepietika, lai pacīnītos par punktiem šajā spēlē.

"Sabres" ar 25 punktiem 31 spēlēs NHL Austrumu konferencē ieņem 13. vietu. NHL sezonas turpinājumā "Sabres" tagad viesos tiksies ar Ņujorkas "Islanders" un Bostonas "Bruins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!