"Mogo"/LSPA mērķis "Optibet" Hokeja līgā (OHL) sezonā ir cīņa par Latvijas čempionāta medaļām, piektdien paziņoja klubs.

"Mogo"/LSPA, kas jauno Latvijas hokeja čempionāta sezonu sāks sestdien izbraukumā ar maču pret čempionu titula īpašniekiem Jelgavas "Zemgale"/LLU hokejistiem, par savu mērķi izvirzījusi cīņu par medaļām, ziņo klubs.

""Mogo/LSPA ir nokomplektēta un gatava cīņām Latvijas čempionātā. Komandas kodolu veidos spēlētāji, kas kluba krāsas aizstāv jau ilgus gadus - Henrijs Ančs, Krišs Lipsbergs, Elviss Želubovskis, Kārlis Ozoliņš. Noteikti jāpiemin arī Renārs Demiters un Krišjānis Rēdlihs. Un ir nākuši klāt daudzi jauni perspektīvi spēlētāji," par komandas sastāvu saka kluba prezidents Māris Martinsons.

"Treneris Ģirts Ankipāns kopā ar saviem palīgiem Raimondu Vilkoitu un Andreju Lavrenovu treniņos strādā pie pieredzējušo un jauno spēlētāju saliedēšanas vienā komandā. Mērķis ir cīnīties par čempionu titulu," piebilst kluba prezidents.

Viņš pauž bažas par neskaidrību elektrības un gāzes cenu tirgū: "Šobrīd visas privātās halles ir neziņā par jaunajiem elektrības un siltuma rēķiniem, kas tiks saņemti tuvākajās dienās. Līdz ar to čempionu titula un arī medaļu likteni lielā mērā var izšķirt šie faktori. Iespējams, mums būs jāslēdz ciet "Mogo" halle un jāmeklē cita vieta, kur spēlēt."

"Mūsu komanda ir kļuvusi krietni jaunāka. Centīsimies ne tikai iet pretī medaļām, bet arī ieguldīt darbu jaunajos hokejistos, lai nestu pienesumu Latvijas hokejam," sola kluba galvenais treneris Ankipāns.

"Pirms gada laikam bijām pieredzējušāki, bet izslēgšanas spēļu turnīrā pietrūka enerģijas. Nebijām tik "izsalkuši". Šogad ir daudz 2003. un 2004.gadā dzimušu spēlētāju. Jaunāka komanda, bet arī agresīvāka, ātrāka un skatāmāka."

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

Visas regulārā čempionāta spēļu tiešraides būs skatāmas televīzijas kanālā TV4 un interneta platformā "Sportacentrs.com".

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!