Foto: Publicitātes foto

Svētdien Junioru Izaicinājuma kausa izcīņas mačā Oļega Sorokina vadītā izlase ar rezultātu 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpusies Kanādas Austrumu valstsvienībai, informē Latvijas Hokeja Federācija.

Ar vienīgo vārtu guvumu mūsu komandā izcēlās Rauls Ozollapa.

“Spēle bija diezgan līdzīga. Laikam sākums bija satraucošs puišiem. Pēc pirmām septiņām minūtēm ieguvām pārliecību un aizvadījām labu spēli. Vēlētos atzīmēt mūsu vārtsargu, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju mūsu komandā. Tomēr visa komanda sitās par katru ripu, spēlējot ļoti pašaizliedzīgi. Ļoti žēl, ka zaudējām šo maču. Trešā perioda sākumā ielaidām neveiksmīgu ripu pēc rikošeta. Šī bija spēle, kuru varējām “paņemt”. Tomēr tas šoreiz neizdevās," pēc mača ar Kanādas Austrumu komandu atzina Oļegs Sorokins.

Aksela Ozola pārdomas un komentārs pēc aizvadītā mača: “Čaļi ļoti labi cīnījās, bet beigās nedaudz pietrūka. Ejam uz priekšu un gatavojamies nākamai kaujai.”

Rītdien Latvija spēkosies ar Zviedrijas vienaudžiem. Savukārt 14. decembrī mūsu komandai paredzēts duelis ar Kanādas Rietumu valstsvienību, bet apakšgrupas turnīru mūsu vienība noslēgs 16. decembrī ar spēli ar ASV valstsvienību.

Pasaules junioru A izaicinājuma turnīra pusfinālā iekļūst četras labākās komandas. Tikmēr piektās vietas esošajai vienībai šis izaicinājuma turnīrs būs noslēdzies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!