Latvijas U-20 hokeja izlases spēles Kanādā notiekošajā pasaules čempionātā elites divīzijā varēs redzēt kanālos "TV6", "TV3 Sport" un ziņu portālā "tv3.lv", vēsta uzņēmums.

Pasaules čempionāts no 26. decembra līdz 5. janvārim notiks Kanādas pilsētās Halifaksā un Monktonā. Latvijas komanda spēlēs B grupā un aizvadīs cīņas ar ASV, Somijas, Šveices un Slovākijas izlasēm Ņūbrunsvikas provinces Monktonas pilsētas "Avenir Centre" arēnā.

Katras grupas četras labākās komandas iekļūs turnīra ceturtdaļfinālā, kur turpinās cīņu par medaļām un čempiona titulu. Piekto vietu īpašnieces sērijā līdz divām uzvarā cīnīsies par palikšanu elites divīzijā.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu sāks 26. decembrī, kad spēkosies ar ASV komandu. Dienu vēlāk mūsu hokejisti tiksies ar Šveices vienaudžiem, bet 29. decembrī gaidāms duelis ar Somijas komandu. Grupu turnīru Latvija noslēgs 30. decembrī, tiekoties ar Slovākijas izlasi.

Tāpat arī turnīra izšķirošos mačus varēs redzēt kanālos "TV6", "TV3 Sport" un ziņu portālā "tv3.lv"

Tā ir lieliska iespēja jaunajiem talantiem uzmirdzēt pasaules līmenī un izpelnīties aģentu, treneru un hokeja klubu uzmanību.

Augustā U-20 pasaules čempionātā elites divīzijā Edmontonā mūsu komanda pirmo reizi vēsturē iekļuva ceturtdaļfinālā, kopvērtējumā ierindojoties 7. vietā. Cīņā par vietu pusfinālā Latvija ar 1:2 piekāpās Zviedrijas hokejistiem.

Latvijas izlases spēles U-20 pasaules hokeja čempionātā:
• 26. decembris – plkst. 23.00 Latvija – ASV
• 27. decembris – plkst. 23.00 Šveice – Latvija
• 29. decembris – plkst. 18.00 Latvija – Somija
• 30. decembris – plkst. 18.00 Slovākija – Latvija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!