Foto: AFP/Scanpix/LETA

Tuvojoties maiņu darījumu termiņam, Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Kolumbusas "Blue Jackets" jāpieņem lēmums, lai atrisinātu dilemmu ar saviem vārtsargiem. Latvietis Elvis Merzļikins ar savu vājo statistiku un lielo līgumu šobrīd nav aizmaināms, bet komandas šī brīža labākais vārtsargs Jonass Korpisalo ir vienīgais, par kuru varētu saņemt vērtīgus aktīvus.

Merzļikinam šis ir pirmais gads piecu gadu līgumā, kura vērtība ir 27 miljoni dolāru, bet Korpisalo pēc šīs sezonas kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Komandas trešajam vārtu vīram, daudzsološajam Daniilam Tarasovam nākamajā sezonā līgums garantē vietu "Blue Jackets" sastāvā.

Korpisalo ar savu atgriešanos pēc gurna operācijas ir viens no retajiem iemesliem smaidīt, runājot par "Blue Jackets" šīs sezonas modeli. "Blue Jackets" šobrīd ir NHL vājākā komanda, un tā ar somu vārtos izcīnījusi astoņas uzvaras, kas ir vairāk nekā ar Merzļikinu un Tarasovu kopā, un viņš vidēji 22 spēlēs ielaidis 3,32 vārtus un atvairījis 90,9% metienu.

Kā norāda medijs "The Athletic", tad "Blue Jackets" jācer, ka Korpisalo ar savu sniegumu kļuvis par vērtīgu sastāvdaļu maiņas darījumam. Tā kā pēc šīs sezonas soms kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, pastāv iespēja, ka Kolumbusas klubs viņu var pazaudēt bez atlīdzības. Tomēr nebūs patīkami aizmainīt savu šī brīža labāko vārtsargu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!