Foto: Publicitātes foto
Par 2023. gada pasaules hokeja čempionāta oficiālo partneri Latvijā kļuvis "Vikinglotto", ko Latvijā organizē valsts akciju sabiedrība "Latvijas Loto", vēsta uzņēmums.

Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ pērn Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) atņēma Krievijai tiesības rīkot 2023.gada pasaules hokeja čempionātu Sanktpēterburgā, un vēlāk tika apstiprināts, ka čempionātu rīkos Rīga un Somijas pilsēta Tampere. Meistarsacīkstes norisināsies no 2023.gada 12. maija līdz 28. maijam.

"Jau pēc nepilniem diviem mēnešiem Rīgā piedzīvosim nozīmīgāko un emocijām bagātāko sporta notikumu šajā gadā. Hokejs un sports ir līdzīgi loterijām. Emocijas un spēles prieks ir tas, kas vieno pasaules hokeja čempionātu un "Vikinglotto". Esam priecīgi paziņot par sadarbību ar "Latvijas Loto". Šī gada maijs būs aizraujošs un emocijām bagāts," atzīmēja Rīgas grupas sacensību rīkotājas SIA "Hokeja akadēmija" valdes loceklis Edgars Buncis.

"Mēs esam priecīgi un lepni kļūt par pasaules hokeja čempionāta oficiālo partneri, pirmkārt, tāpēc, ka latvieši vienmēr ir bijuši kaislīgi hokeja fani un, otrkārt, tāpēc, ka mums ir, ko svinēt – pasaulē pirmajai multinacionālajai loterijai "Vikinglotto" šogad aprit 30 gadi," teica Edgars Lediņš, "Latvijas Loto" valdes priekšsēdētājs. "Mēs, šīs loterijas organizētāji Latvijā, nosvinēsim "Vikinglotto" jubileju kopā ar pasaulē labākajiem hokeja faniem. Mēs ar prieku atbalstīsim komandas, kas piedalīsies čempionātā, ar interesi sekosim līdzi spēļu gaitai un jutīsim līdzi tām."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!