Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi Arizonas "Coyotes" un Losandželosas "Kings" pirms nākamās sezonas aizvadīs pārbaudes spēles Austrālijā, ziņo līga.

Plānots, ka "Coyotes" un "Kings" 23. un 24.septembrī savstarpējās pārbaudes spēles aizvadīs Melburnā, Roda Leivera vārdā nosauktajā arēnā, kas pazīstama kā mājvieta Austrālijas atklātajam tenisa čempionātam.

"Arizonas "Coyotes" un Losandželosas "Kings" ir divas jaunas komandas un ir starp mūsu inovatīvākajām un piedzīvojumiem bagātākajām vienībām," teikts NHL komisāra Garija Betmena paziņojumā. "Ar nepacietību gaidām šīs divas spēles un zinām, ka šī vēsturiskā vizīte saviļņos mūsu daudzos fanus Austrālijā un liks daudziem citiem sportu mīlošajā valstī ļauties mūsu lieliskās spēles valdzinājumam."

"Kings" iepriekš ir aizvadījuši pirmssezonas pārbaudes spēles Ķīnā, Lielbritānijā, Vācijā un Zviedrijā, kamēr "Coyotes" līdz šim ārpus Ziemeļamerikas ir spēlējuši Rīgā 2010.gadā pret Rīgas "Dinamo", kā arī tajā gadā aizvadīja divas spēles Čehijā pret Bostonas "Bruins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!