Foto: F64
Par "Jēkabpils" komandas, kas nākamajā sezonā vēlas startēt Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā, jaunāko papildinājumu kļuvis Oskars Virsis, informēja sportistu pārstāvošā aģentūra "Prime Athlete Management".

Vienošanās ar 22 gadus veco aizsargu, kurš pagājušajā sezonā bija "Valmieras" komandas kapteinis, panākta uz vienu gadu.

"Valmieras" komandā Virsis pavadīja iepriekšējās trīs sezonas.

Aizritējušajā sezonā 26 kluba spēlēs Virsis vidēji guva 9,4 punktus, iekrāja 4,0 atlēkušās bumbas, veica 1,5 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,2 bumbas ik mačā.

Tāpat šī gada maijā aizsargs tika uzaicināts spēlēt Latvijas otrajā izlasē, kas aizvadīja trīs pārbaudes turnīrus Ķīnā.

Kā ziņots, "Jēkabpils" komandu vadīs Edgars Teteris, kurš pagājušo sezonu sāka kā 2009.gada Latvijas čempionvienības "Barons kvartāls" galvenais treneris, tomēr Ziemassvētku laikā tika atbrīvots.

Biedrība "Basketbola klubs Jēkabpils" pagājušajā mēnesī tika uzņemta Latvijas Basketbola savienībā (LBS), kā arī atbalstīta tās līdzdalība nākamās sezonas LBL čempionātā. Tomēr pagaidām vēl nav oficiāli apstiprināts, kurā no LBL divīzijām tā spēlēs.

Šogad LBL pirmajā divīzijā spēlēja deviņas komandas, bet nākamajā sezonā to skaits varētu pieaugt līdz pat 12 vienībām, klāt nākot Jēkabpils klubam, kā arī abiem LBL otrās divīzijas finālistiem "Barons kvartāls" un VEF.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!