Foto: stock.xchng
ASV pusvidējā svara bokseris Floids Meivezers pēc divu mēnešu cietumsoda izciešanas un gada bez cīņu aizvadīšanas atzinis, ka jūtas gatavs 4.maija duelim ar amerikāni Robertu Gverrero.

Kā ziņots, pērnvasar Meivezers izcieta viņam piespriesto 90 dienu cietumsodu par bijušās draudzenes iekaustīšanu.

Labās uzvedības dēļ sportistu no cietuma atbrīvoja ātrāk.

"Jūtos neuzveicams, jo esmu sporta veidā, kur esmu labākais," atzinis Meivezers, kurš nav zaudējis nevienā no savām 43 cīņām, turklāt 26 uzvarējis ar nokautu. Viņš pašlaik ir čempions Pasaules Boksa padomes (WBC) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) versijās.

Abi vīri savā starpā cīnīsies 4.maijā Lasvegasā. Kreilis Gverrero profesionāļa karjerā izcīnījis 31 uzvaru - 18 ar nokautu - un piedzīvojis vienu zaudējumu.

"Nepārprotami, Meivezers mani uztver kā nopietnu pretinieku. Viņš pāris mēnešus ir nosēdējis cietumā, turklāt gadu aizvadījis bez boksa cīņām, tāpēc būs nedaudz ierūsējis. Es no viņa to rūsu izsitīšu," izteicies Gverrero.

Jāteic, ka pašam Gverrero arī bijušas problēmas ar likumu, jo šī gada martā viņš aizturēts par ieroča ienešanu lidmašīnā.

Par spīti ieslodzījumam, Meivezers uzskata, ka ir tikpat labā formā kā pirms visām savām iepriekšējām cīņām. Taču viņš neuzskata, ka pabūšana cietumā būtu viņu mainījusi kā cilvēku.

"Tas bija tikai šķērslis manā dzīvē. Esmu laimīgs atgriezties mājās - nav patīkami zaudēt brīvību, tāpēc tā ir tik svarīga," teicis Meivezers.

Kopš 2007.gada slavenais bokseris aizvadījis tikai četras cīņas, taču nākamo divarpus gadu laikā plāno cīnīties sešreiz, ieskaitot 4.maijā pret Gverrero.

Pirms pievēršanās profesionālajai karjerai 1996.gadā Meivezers izcīnīja bronzas godalgu Atlantas olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!