Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" līderis un viena no līgas lielākajām zvaigznēm Kobe Braients apstiprinājis, ka spēlēs vēl vismaz divas sezonas.

Intervijā ESPN radio, runājot par iespējamību, ka Sanantonio "Spurs" centra spēlētājs Tims Dankans šogad varētu tikt pie piektā NBA čempiona titula un tādējādi atkārtot Braienta sasniegumus, "Lakers" zvaigzne sacīja: "Mans mērķis ir vairāk nekā pieci. Ja viņš iegūs piekto titulu, cerams, mūsu klubam tas būs grūdiens kļūt vēl apņēmīgākam un motivētākam, ieguldot nepieciešamos līdzekļus, lai mēs varētu turpināt [cīnīties par čempionu titulu] gan nākamgad, gan arī aiznākamgad."

Braients ir pārliecināts par komandas konkurētspēju, ja līgumu ar "Lakers" pagarinās centra spēlētājs Dvaits Hovards. "Nākamajā sezonā es gribētu atsākt turpat, kur mēs beidzām šosezon pirms mana savainojuma. Mēs rādījām labu sniegumu. Būs nepieciešams veikt dažas izmaiņas, lai komandā būtu pāris spēlētāji, kas spētu labi un ātri strādātu aizsardzībā. Ja izdarīsim šīs lietas, man patīk mūsu izredzes," izteicies Braients.

Kā ziņots, tieši pirms NBA izslēgšanas spēļu sākšanas 34 gadus vecais Braients pārrāva Ahileja cīpslu, un tika prognozēts, ka atveseļošanās periods būs aptuveni deviņi mēneši.

"Lakers" šogad iekļuva NBA "play-off" turnīrā, taču bez sava līdera nespēja pārvarēt jau pirmo kārtu.

NBA finālā šobrīd cīnās Santantonio "Spurs" un Maiami "Heat" vienības. Pēc diviem aizvadītiem mačiem sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!