Foto: F64
"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē sestdien pie pirmās uzvaras jaunajā sezonā tika BA "Turība", kas viesos ar 90:84 (26:24, 17:17, 24:18, 23:25) pieveica "Saldus" vienību.

"Turība" jauno sezonu bija iesākusi ar trīs zaudējumiem un tagad pārtrauca neveiksmju sēriju. Savukārt LBL debitanti "Saldus" basketbolisti pirmajās divās spēlēs bija guvuši vienu uzvaru.

Vēl trešās ceturtdaļas sākumā laukumā ritēja līdzīga cīņa, bet tad "Turības" spēlētāji panāca 10 punktu pārsvaru. Trešajā ceturtdaļā viesu pārsvars sasniedza pat 15 punktus, līdz pat mača beigām Saldus basketbolistiem tā īsti arī neizdevās saasināt cīņu, un "Turības" spēlētāji guva savu pirmo uzvaru sezonā.

"Turības" rindās "lauvas tiesu" punktu guva četri basketbolisti – 22 punktus guva Juris Kalniņš, 19 punktus guva Guntis Sīpoliņš, 17 punktus guva Jānis Antrops, bet 15 punktus guva Mārtiņš Viņauds. "Saldus" sastāvā rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Kārlis Pauls Lasmanis, 13 punktus guva Jānis Līcītis, 11 punktus guva Mindaugs Stašis, bet Nauris Miezis guva 10 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!