Foto: AP/Scanpix

Latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš piektdien jau trešo reizi pēc kārtas neizgāja laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē, kurā viņa pārstāvētā Jūtas "Jazz" komanda ar 106:111 (23:23, 30:28, 20:37, 33:23) izbraukumā piekāpās Losandželosas "Lakers" basketbolistiem.

Šī Jūtas klubam bija noslēdzošā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas.

Biedriņš trešo reizi pēc kārtas pārbaudes mačos palika uz rezervistu soliņa. Iepriekš viņš laukumā neparādījās arī dueļos pret Losandželosas "Lakers" un Losandželosas "Clippers".

Uzvarētāju rindās ar 19 punktiem izcēlās Stīvs Bleiks, bet pa 16 punktiem guva spānis Po Gasols un Niks Jangs.

Savukārt "Jazz" labā pa 18 punktiem guva Godons Heivords un Aleks Burkss.

Astoņās pārbaudes spēlēs pirms jaunās sezonas "Jazz" klubs izcīnīja tikai vienu uzvaru.

Kā ziņots, Biedriņš šovasar no Goldensteitas "Warriors" tika aizmainīts uz "Jazz" vienību, ar kuru viņu saista atlikušais līguma gads. Latvietis nākamajā sezonā nopelnīs deviņus miljonus dolāru (4,68 miljonus latu).

Pagājušā sezona Biedriņam bija sliktākā viņa deviņus gadus ilgajā NBA karjerā. "Warriors" rindās latvietis aizvadīja 53 regulārā čempionāta spēles, kurās guva vidēji 0,5 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas. Salīdzinājumam - 2008./2009.gada sezonā Biedriņš vidēji ik spēlē guva 11,9 punktus un izcīnīja 11,2 atlēkušās bumbas.

Jaunās sezonas pirmo spēli "Jazz" komanda aizvadīs 30.oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!