Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas "Lakers" zvaigzne Kobe Braients, kurš šobrīd ārstē lūzumu ceļgalā, aicinājis savus fanus neiebalstot viņu šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēlē.

Šogad NBA Zvaigžņu spēle notiks 16.februārī, Ņūorleānā. Iespējams, Braients līdz tam būs izārstējis savainojumu, tomēr viņš neuzskata, ka šogad ir pelnījis piedalīties Zvaigžņu spēlē un aicinājis savus līdzjutējus balstot par tiem, kas to pelnījuši vairāk.

"Es gūtu lielu prieku, ja spēlētu Zvaigžņu spēlē fanu dēļ, tomēr vairāk gribētu tur redzēt jaunos spēlētājus. Viņi ir ieguldījuši smagu darbu, lai tajā piedalītos," skaidroja Braients, kurš savā karjerā piedalījies jau 15 NBA Zvaigžņu spēlēs.

Izskatās, ka Braienta lūgums par viņu nebalstot nācis par vēlu, jo viņš šobrīd saņēmis 723 031 balsis, kas otrais lielākais balsu skaits Rietumu konferencē.

Šajā sezonā Braients piedalījies tikai sešās spēlēs, kurās viņš vidēji guva 13,8 punktus, izdarīja 6,3 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnīja 4,3 atlekušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!