Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas bija ļoti neapmierināts ar to, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta mačā pret Klīvlendas "Cavaliers" nopelnīja piecas piezīmes, kas otrajā puslaikā ietekmēja viņa spēles laiku.

Jau vēstīts, ka Porziņģis guva 13 punktus, taču nespēja savu komandu glābt no zaudējuma "Cavaliers" komandai.

"Man jābūt gudrākam. Nopelnīju vairākas muļķīgas piezīmes. Centos būt agresīvs. Brīdis, kad esmu tuvu piezīmju normai, neietekmē manu sniegumu, bet ietekmē manas minūtes laukumā. Kad esmu laukumā, gribu būt agresīvs, taču man vairāk ir jāizmanto sava galva. Tas ir nomācoši, jo komandai vajadzēja mani. Man svarīgos brīžos jābūt pieejamam," pēc mača Ziemeļamerikas žurnālistiem sacīja Porziņģis.

"Mums jāizpilda trenera dotie uzdevumi. Otrajā puslaikā bumbas kustība uzbrukumā mums vairs nebija tik laba, un aizsardzība arī vairs nebija līmenī. Visas 48 minūtes mums jākoncentrējas savai spēlei, tad mēs varēsim gūt vieglus punktus," turpināja latvietis.

Porziņģis pirmo reizi karjerā spēlēja pret Lebronu Džeimsu, kurš ir viens no labākajiem basketbolistiem pasaulē. "Džeimss ir labākais spēlētājs pasaulē. Tur neko daudz nevar piebilst, jo viņš izdarīja to, ko dara vienmēr," par NBA zvaigzni izteicās Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!