Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss kārtējā Klīvlendas "Cavaliers" spēlē vienā no epizodēm ceturtdien savainoja austrāliešu golfa spēlētāja, pasaules ranga otrā numura Džeisona Deja sievu Elliju.

Dejs ar savu sievu bija atnākuši "Quicken Loan Arena" zālē vērot "Cavaliers" spēli pret Oklahomas "Thunder". Kā ierasts NBA spēlēs, tad daudzām slavenībām biļetes ir pašā laukuma malā, un arī Dejs ar sievu sēdēja pašā laukuma malā.

Piecas minūtes pirms mača beigām pēc strīdus bumbas Džeimss centās pārtvert pretinieku piespēli un lēcienā sniedzās pēc bumbas. Tieši tur pie laukuma atradās blondā sieviete, kurai virsū uzgāzās 113 kilogramus smagais basketbolists. Kā vēsta Klīvlendas mediji, Ellija Deja kritienā ar galvu atsitusies pret zāles grīdu.

Pēc epizodes "Cavaliers" pieprasīja pārtraukumu, un spēle uz vairākām minūtēm tika apturēta. Sievietei negadījuma vietā tika sniegta medicīniskā palīdzība, un viņu uz nestuvēm vēlāk nogādāja ātrās palīdzības mašīnā, lai aizvestu uz slimnīcu. Pagaidām nav zināms, cik nopietnas traumas guvusi pazīstamā golfa spēlētāja sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!