Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas vienīgais basketbolists Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Kristaps Porziņģis nav apmierināts ar savu sniegumu aizvadītajās četrās spēlēs, kurās Ņujorkas "Knicks" piedzīvoja zaudējumus, un savā brīvdienā devies uz treniņu zāli, lai trenētu savu metienu, vēsta portāls "newsday.com".

Porziņģim debijas sezonā līdz šim metienu realizācijas procents nav bijis tik augsts, kā pašam gribētos, tāpēc viņš dodas pilnveidot savas prasmes arī dienās, kad komandai ir iedota atpūta.

"Man iekšā ir neapmierinātība ar sevi, ko vajag dabūt ārā. Vēlos doties uz treniņu zāli, un to es arī daru," citēts latviešu basketbolists. "Man ir daudz labu iespēju gūt punktus, komandas biedri man piespēlē bumbu. Viņi man uzticas, viņi zina, ka es varu šos metienus realizēt. Es tikai to nedaru. Es jūtu, ka drīz metieni kritīs grozā, jo pietrūkst pavisam nedaudz."

Šajā sezonā Porziņģis vidēji realizē 41,8 procentus metienus no spēles, bet tālmetienos viņa procents ir 33,3. Vidēji mačā latvietis gūst 13,3 punktus, izcīna 8,2 atlēkušās bumbas un bloķē divus pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!