Foto: AFP/Scanpix

Serbijas premjerministrs Aleksandrs Vučičs nobalsojis par serbu spēlētājiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles balsojumā.

Vučičs savā "Twitter" profilā otrdien nobalsoja par Bobanu Marjanoviču no Sanantonio "Spurs", Nikola Jokiču no Denveras "Nuggets" un Nemanju Bjelicu no Minesotas "Timberwolves".

Kāds "Twitter" lietotājs aicināja Vučiču iesaistīties balsošanā ar atbalstu augumā raženajam (2,22 metri) Marjanovičam, taču Serbijas premjerministrs nobalsoja par visiem trim tautiešiem, kuri šosezon spēlē pasaules spēcīgākajā basketbola līgā.

45 gadus vecais Vučičs, kurš jaunībā pats trenējies basketbolā, ir Belgradas "Crvena Zvezda" komandas līdzjutējs.

Jau ziņots, ka NBA "All-Star" spēle norisināsies 14. februārī Toronto. Tajā savā starpā sacentīsies Austrumu un Rietumu konferences komandu spilgtākās zvaigznes.

Balsot par NBA Visu zvaigžņu spēles dalībniekiem var līgas mājaslapā "nba.com", lietotnē "NBA Game Time", sociālajās vietnēs "Facebook", "Twitter", "Instagram" un "Weibo", kā arī meklētājā "Google" un ar īsziņu starpniecību.

Balsošana noritēs līdz šā gada 18. janvārim, bet spēles sākumsastāvi tiks paziņoti trīs dienas vēlāk. Balsošanas nākamie starprezultāti tiks paziņoti 7. un 14. janvārī.

Ņujorkas "Knicks" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc pirmajiem NBA Visu zvaigžņu spēles sākumsastāva balsošanas starprezultātiem, kas tika paziņoti 25. decembrī, ar 85 606 balsīm ieņēma astoto vietu starp uzbrucēja un centra pozīcijas spēlētājiem Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!