Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tuvojas maiņas darījumu termiņa beigas, un latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas "Knicks" esot mazas izredzes ievērojami papildināt sastāvu, raksta "nypost.com".

Tiek baumots, ka "Knicks" vēlas iegūt papildinājumu saspēles vadītāja pozīcijā, jo Hosē Kalderona sniegums šosezon nav stabils. "Knicks" vēlētos iegūt Atlantas "Hawks" spēlētāju Džefu Tīgu, bet starp kandidātiem minēti arī Rikijs Rubio no Minesotas "Timberwolves", Reidžons Rondo no Sakramento "Kings", kā arī Taijs Losons no Hjūstonas "Rockets".

Tomēr "Knicks" komandai īsti nav ko dot pretī par spēlētājiem, kurus viņi iekārojuši. "Neko neesmu dzirdējis par "Knicks". Patiesībā, ko gan viņi var darīt? Viņiem komandā nav talantīgu spēlētāju, kurus viņi būtu gatavi aizmainīt," sacīja viens no NBA klubu pārstāvjiem, kurš palicis anonīms.

Jau vēstīts, ka "Knicks" negrasās aizmainīt Porziņģi un Karmelo Entoniju, bet pārējo spēlētāju vērtībā NBA klubu acīs nav pārāk liela.

"Viņi var veikt tikai "kosmētisku labojumu". Neko vairāk," sacīja citas komandas pārstāvis. Viņš uzskata, ka šajā sezonā maiņas darījumā "Knicks" klubs nevarēs iegūt spēlētāju, kurš varētu vairākas sezonas pārstāvēt šo komandu.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Knicks" ar 23 uzvarām un 32 zaudējumiem ieņem 12. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!