Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" vienībā Karmelo Entonijs ir gatavs spēlēt 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, neskatoties uz veselības problēmām.

"Es ļoti gribu braukt uz Rio. Ar nepacietību gaidu šo iespēju," Ņujorkas "Knicks" līderi citē izdevums "Newsday". "Nav daudz cilvēku, kuri var teikt, ka ir četrreiz piedalījušies Olimpiādē un trīsreiz cīnījušies par zelta medaļu."

Entonijs spēlēs Rio, viņš un Lebrons Džeimss būs pirmie četrkārtējie olimpieši vīriešu basketbola vēsturē un vienīgie, kas kļuvuši par trīskārtējiem čempioniem, ja ASV izlase triumfēs šajā turnīrā. Viņi bija iekļauti 2004. gada ASV olimpiskajā komandā, kas izcīnīja bronzas medaļas, kā arī 2008. un 2012. gada izlasē, kas ieguva zeltu. Līdz ar to Karmelo Entonija starptautiskā karjera ir veiksmīgāka kā NBA.

Iepriekš divkārtējā olimpiskā čempiona Karmelo Entonija līdzdalība Rio spēlēs bija zem jautājuma zīmes operētā ceļgala problēmu dēļ, bet tagad viņš uzskata, ka ar veselību viss būs kārtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!