Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas pēc slimības izārstēšanas vēl nav bijis pilnībā gatavs spēlēt, taču viņš vēlējies atgriezties laukumā un palīdzēt savai komandai, pēc zaudējuma Goldensteitas "Warriors" sacīja pats spēlētājs.

Jau vēstīts, ka Porziņģim spēle pret "Warriors" nebija veiksmīga, jo viņš guva tikai divus punktus, realizējot vienu no 11 metieniem, un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet "Knicks" zaudēja ar 85:121.

"Jau no spēles sākuma jutu, ka neesmu gatavs par 100 procentiem, taču es gribēju palikt laukumā, lai nākamajā spēlē justos jau labāk. Šodien nevarēju trāpīt metienus, taču tā notiek. Dažās epizodēs es sasteidzu, kas situāciju neuzlaboja. Tagad gatavošos nākamajai spēlei," Ziemeļamerikas žurnālistiem sacīja Porziņģis.

Porziņģis norādīja, ka viņam spēles laikā bija grūtāk elpot, taču, mačam ritot uz priekšu, viņš sāka justies labāk. Sagurumu pēc slimības viņš izjutis visā ķermenī.

"Man bija veiksmīga spēle pret "Clippers", tas ir līmenis, kurā vēlos spēlēt. Pret "Warriors" bija slikts mačs. Izlaistā spēle man izjauca gatavošanās ritmu. Tagad cenšos gatavoties nākamajai spēlei un pabeigt sezonu augstā līmenī," turpināja latvietis.

"Es domāju, ka visa komanda apzinās, ka esam labāki nekā to parāda šis rezultāts. "Warriors" aizvadīja neticamu spēli, taču mēs noteikti varam labāk. Mēs nenospēlējām savā līmenī," teica Porziņģis.

Porziņģis arī norādīja, ka galvenā trenera maiņa nav ietekmējusi viņa sniegumu, jo pie Kurta Rembisa spēles plāns nav mainījies. Trenera maiņa esot jūtama tikai maču laikā, jo Rembiss veic citādākas maiņas. "Varbūt ir samazinājies mans minūšu skaits, jo treneris vēlas, lai laukumā esmu aktīvāks, taču mans darbs ir palicis tas pats," sacīja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!