Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis sev izvirzījis mērķi gaidāmajā sezonā iekļūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs ar Ņujorkas "Knicks" komandu, bet individuālā statistika viņu pārāk nesatrauc.

"Protams, ka galvenais mērķis šajā sezonā ir izslēgšanas spēles. Domāju tikai par to," portālā ESPN citēts Porziņģis.

"Knicks" komandai šajā starpsezonā pievienojās Deriks Rouzs, Žoakims Noā un Brendons Dženings, un tas varētu samazināt latviešu garā spēlētāja lomu uzbrukumā, tomēr viņš par to nedomā.

"Tas man ir sekundāri. Ja mēs uzvaram spēles, tad nav svarīgi, kurš gūst punktus. Ja mēs uzvaram kā komanda, tad man nav svarīgi, cik metienus katrs izmet. Ja mums visiem būs viena pieeja, tad viss būs kārtībā," turpināja Porzinģis.

Pēc pievienošanās "Knicks" Rouzs izteicās, ka šī komanda var uzvarēt katrā spēlē. Tāpat viņš Ņujorkas vienību nosauca par tādu pašu superkomandu, kāda ir Goldensteitas "Warriors".

"Es nezinu, kas ir un kas nav superkomanda, bet es uzskatu, ka viņš ar to domāja, ka varam uzvarēt katru spēli. Mēs neuzvarēsim visas 82 spēles, bet mums būs iespēja uzvarēt katru pretinieku, jo mums ir pietiekami daudz talanta. Bet man patīk viņa pārliecība. Mums tas tagad ir jāpierāda laukumā," uzsvēra Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!